LITTLE KNOWN FACTS ABOUT دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی.

Little Known Facts About دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی.

Little Known Facts About دستور پخت غذا برای بیماران دیالیزی.

Blog Article

توصیه می‌شود در طول شیمی درمانی نیز بیمار یک میان وعده کوچک و ملایم مانند آب‌میوه‌های کم اسید (آب سیب، انگور، هویج)، ماست، موز، کراکر و یک بطری آب یا دمنوش ملایم به همراه خود داشته باشد و هر نیم ساعت به مقدار کم بنوشد.

- استفاده از روغن زیتون در وعده‌های غذایی روزانه در صورت امکان توصیه می‌شود.

-تهیه سوپ‌های مقوی مانند سوپ کدو حلوایی، سوپ شیر و جو، خوراک لوبیا با قارچ، سوپ شیر و قارچ و... کنار وعده‌های غذایی

در صورت عدم دریافت پروتئین کافی، دوران بهبودی پس از بیماری طولانی‌تر شده و می‌تواند مقاومت در برابر عفونت را نیز کاهش دهد. افراد مبتلا به سرطان اغلب پس از جراحی، شیمی درمانی یا پرتودرمانی بیشتر از حد معمول نیاز به پروتئین دارند.

نوشیدنی‌ها و غذاهایی که باعث ایجاد نفخ معده می‌شوند را محدود کنند.

همچنین مطالعات نشان داده است که دریافت بیشتر از میوه ها و سبزیجات مزایای بیشتری از طریق کاهش وزن گیری و افزایش حس سیری و در نتیجه کاهش بروز چاقی و کاهش کلی ریسک بروز سرطان را در پی خواهند داشت.

تمام سلول‌های بدن برای عملکرد به آب نیاز دارند. در طی شیمی درمانی ممکن است آب بدن از طریق استفراغ یا اسهال از دست برود، بنابراین بیمار باید هر روز حدود هشت لیوان آب بنوشد تا مطمئن شود که تمام سلول‌های بدن آب مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند.

مطلب قبلعوارض پرتودرمانی یا رادیوتراپی برای بیمار چیست؟

سوپ را در ظرف مناسب سرو و با جعفری یا فلفل دلمه‌ای تزیین کنید.

پوره کردن: پس از پختن گوشت و لپه، گوشت را از قابلمه خارج کرده و طرز تهیه سوپ مریض سوپ را در مخلوط‌کن یا با همزن برقی پوره کنید تا صاف و یکدست شود.

دوم، توت فرنگی های رسیده نرم هستند و برای کسانی که مشکل بلع متوسط ​​دارند، ایده آل هستند.

از تاریخچه‌ای بسیار قدیمی گرفته تا انواع مختلفی که در سراسر جهان تهیه می‌شود، این دسر یک غذای چند‌وجهی است که همواره مورد توجه ما قرار می‌گیرد.

از همین رو پزشکان معتقدند که بیماران کرونایی برای تامین انرژی خود باید تعداد وعده‌های غذایی خود را افزایش دهند و به عبارت دیگر انرژی مورد نیاز بدن خود را با کاهش حجم و میزان هر غذا، اما به تناوب تامین کنند.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page